Over…

Daar stond ik dan. Voor een volle boekenkast. Het nieuwe kookboek paste er echt niet meer in. Ook manlief kwam fronsend kijken hoe ik het wilde oplossen. “Waar moeten we die nou weer laten?”. Als mijn kookboeken zo’n grote plek kunnen innemen in ons huis, dan moet ik de recepten die er in staan ook vaker gaan gebruiken. Om te proberen, om mee te experimenteren of me te laten inspireren. Neusindeboter.com is het startpunt van die gedachte. Vaker in de keuken staan om dingen te koken die je nog nooit gekookt hebt. En jezelf te laten verrassen.

Alle uitgewerkte recepten en bijbehorende foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Voel je vrij om het te gebruiken voor jezelf en je familie. Want koken is pas echt fijn als je een ander er blij mee maakt. Wil je delen van de recepten/afbeeldingen publiceren? Geef dan een seintje via het reactieformulier hieronder. Ik stel het op prijs als deze website ook wordt vernoemd in je bronvermelding.

Naast koken als grote hobby, werk ik 32 uur in de week als communicatieadviseur bij Sabel Communicatie. Daarover kun je meer vinden op anneliesvanek.nl